Partitë politikePolitikëTekste origjinale

Menduh Thaçi uron Kryeministrin Edi Rama pas miratimit të rezultatit të zgjedhjeve nga KQZ e Shqipërisë

Zgjedhjet janë manifestim i demokracisë dhe një rifreskim i votës së popullit. Dalja prej 46.32% në zgjedhje reflekton përkushtimin e qytetarëve shqiptarë ndaj demokracisë dhe shtetit. Ky është një hap i rëndësishëm i Shqipërisë drejt integrimit në Bashkimin Evropian marrë parasysh rrethanat e vendit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close