0_Спорт.ПорталОстанатоСпорт

Меморандум за соработка меѓу ППФСМ и Специјалната олимпијада

Челните луѓе на Македонската пинг-понг федерација (ППФСМ) и националната Специјална олимпијада, Горан Тиловски и Љупчо Петровски потпишаа Меморандум за соработка.

Back to top button
Close
Close