BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Mekonel i gatshëm për marrëveshje me demokratët në Senat

Miç Mekonel, lider republikan në Senatin amerikan, tha se do ta mbështesë marrëveshjen për ndarje të pushtetit me demokratët prejse republikanët dhe demokratët kanë  numër të barabartë të përfaqësuesve, nga 50, që është e mundur ta bllokojë punën e shtëpisë ligjdhënëse.

Back to top button
Close
Close