EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Mej dhe Junker sot do të bisedojnë për Bregzitin

Kryeministrja britanike Tereza Mej sot do të takohet me kryetarin e Komisionit Evropian Zhan Klod Junker me shpresë se Brukseli do t'i fitojë lëshimet, të cilat i duhen që marrëveshja për Bgrezit të miratohet nga Parlamenti britanik.

Back to top button
Close
Close