EvropëEvropë.Portal

Mej: Britania është e hapur për marrëdhënie tjetër me Rusinë

Një vit pasi që e akuzoi Moskën për agresion ushtarak dhe përzierje në zgjedhje, kryeministrja britanike, Tereza Mej është e gatshme të porosisë se Britania është

Back to top button
Close
Close