0_Web_AktualeSektori civilShoqëriVideo

“Megjashi”: Rreth 63 për qind e fëmijëve kanë dëgjuar për të drejtat e tyre, ndërsa mbi 90 konsiderojnë se të rriturit duhet të edukohen më shumë për të drejtat e fëmijëve

Rreth 63 për qind e fëmijëve kanë dëgjuar për Konventën e të drejtave të fëmijëve në shkollë, nga interneti, nga shtëpia, nga televizioni, nga organizatat joqeveritare, përderisa mbi 90 për qind mendojnë se edhe të rriturit duhet të edukohen më shumë dhe të dinë për të drejtat e fëmijëve. Kjo u cek në prezantimin e sotëm të Raportit alternativ të fëmijëve për gjendjet e të drejtave me fëmijët në vendin tonë, në organizatën e Ambasadës së parë të fëmijëve "Megjashi".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close