Ballkan

Medved: Nga 2.500 kërkesa për akomodim të përkohshëm, 797 janë parimore

Nga 2.500 kërkesa për akomodim të përkohshëm të familjeve në zonën e tërmeteve në Banija, 797 janë prioritare, deklaroi sot zëvendëskryeministri dhe shef i shtabit të krizës për rikonstruim, Tomo Medved.

Back to top button
Close
Close