КултураКултура.ПорталКултура.СлајдерОпштество

Меѓународно бинале на млади уметници „Страст за лутање“

Во организација на Музејот на современа уметност – Скопје, денеска почнува 13-тото Меѓународно биенале на млади уметници со наслов „Страст за лутање“ на кое ќе бидат изложени дела на повеќе од 30 локални, регионални и меѓународни уметници.

Back to top button
Close
Close