0_Web_АктуелноОпштество

Меѓународната научна конференција „Евроатланските вредности на Балканот“

Факултетот за безбедност-Скопје и Фондацијата „Ханс Зајдел“ од Германија денеска и утре во Охрид ја организираат 11-тата Меѓународната научна конференција „Евроатланските вредности на Балканот“. 

Back to top button
Close
Close