Фотосервис

Меѓународна научна конференција

Претседателот на Владата на РСМ, Зоран Заев и министерката за образование и наука, Мила Царовска ќе присуствуваат на Меѓународната научна конференција „Македонскиот јазик – извор на научни истражувања

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close