0_Македонија.ПорталОпштество

Меѓународен симпозиум „Денови на Јустинијан I”

Во организација на Институтот за национална историја – Скопје, Универзитетот во Болоња и Богословскиот факултет „Св. Климент Охридски“, денеска свечено че се отвори овогодинешното седмо по ред издание на  Меѓународниот научен симпозиум „Денови на Јустинијан I“, во Соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје.

Back to top button
Close
Close