0_Македонија.ПорталКултураКултура.ПорталОпштество

Меѓународен фестивал за гитара „Тремоло“ од утре до 7 ноември

Од утре до 7 ноември ќе се одржува 11. Меѓународен фестивал за гитара „Тремоло“, годинава виртуелно поради пандемијата. Ќе се одржат три концерти, традиционалниот интернационален натпревар за класична гитара во сите ученички, средношколски и студентски категории, како и мастер часови.

Back to top button
Close
Close