0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

Më të kënaqur nga profesioni janë profesionistët e TI dhe disejnatorët, më pakë të punësuarit në prodhimtari, hotelieri, ekonomistët dhe juristët

Mbi 70 për qind e ekonomistëve dhe mbi 50 për qind e juristëve do ta ndryshonin profesionin, tregon hulumtimi i Brainster.

Back to top button
Close
Close