BiznesBiznes.PortalEkonomi

Më shumë udhëtarë në transportin urban, më pak në atë ndërurban dhe ndërkombëtar

Numri i udhëtarëve në transportin urban në tremujorin e tretë të këtij viti në krahasim me tremujorin e vitit të kaluar shënon rritje për 5,7 për qind, në transportin ndërurban për 6,5 për qind, derisa në transportin ndërkombëtar ula arrin 12,1 për qind, publikoi Entit Shtetëror për Statistikë.

Back to top button
Close
Close