0_Maqedoni.PortalShoqëri

Më shumë shi në Dibër, më ftohtë në Kodrën e Diellit

Në 24 orët e fundit më shumë shi, 20 litra në metër katro ka rënë në Dibër, ndërsa të paktën, dy centimetra në Demir Kapi. Në Pozharan 17 centimetra, 16 në Mavrovë, 15 në Tetovë, 12 në krushevë, 9 në Ohër, 8 në Prilep, 6 në Shkup-Zajçev Rid, Kriva Pallankë dhe Strumicë, 5 në Shkup-Petrovec dhe Berovë, 4 në Pretor, manastir dhe Kumanovë, si dhe 3 litra në Shtip, Dojran dhe Gjurishte.

Back to top button
Close
Close