PolitikëVideo deklaratë

Më së shumti parashtresa në KSHPK për nepotizëm, kronizëm, klientelizëm dhe lidhje partiake

Gjendja me korrupsionin është shumë serioze dhe edhe më tej ekzistojnë rreziqe nga korrupsioni që tashmë janë notuar në Strategjinë Nacionale për Parandalimin e Korrupsionit dhe përplasjen e interesave, në të cilat tregojnë raportet e institucioneve ndërkombëtare, deklaroi Biljana Ivanovska, kryetare e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK), në konferencën për shtyp sot kushtuar punës së bërë në vitin 2019-2020, në mënyrë simbolike, siç tha në fundin e punës në hapësirat e vjetra.

Back to top button
Close
Close