Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Me rastin e Ditës së mësuesit janë vendosur lule në bustet e rilindasve Najdeni dhe Bageri

Me rastin e 7 Marsit - Ditës së Mësuesit, sot në Dibër janë vendosur lule në bustet e rilindasve shqiptarë Said Najdeni dhe Josif Bageri, të cilat janë të vendosura në qendër të qytetit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close