0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Me investime prej 18 milionë euro SHA MEPSO do ta përmirësojë rrjetin e transmetimit

SHA MEPSO ka nënshkruar nëntë marrëveshje për investime në rrjetin transmetues me vlerë prej 18 milionë euro që do të financohen me huan në vlerë prej 23 milionë euro që është marrë nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në vitin 2013.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close