0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Меѓаши започна онлајн кампања „Поттикни МИР“

Првата детска амабасада во светот Меѓаши започна кампања на тема „Поттикни МИР“, што се фокусира на преземање акција и поттикнување промена на локално и индивидуално ниво. Кампањата ќе се одвива онлајн, преку објавување кратка  поттикнувачка содржина на социјалните платформи на детската амбасада.

Back to top button
Close
Close