0_Македонија.ПорталДописници МКДПолитика

МД „Илинден“ – Tирана го поздрави говорот на Стерјовски на македонски јазик во Собранието на Република Албанија

Македонско друштво „Илинден“ - Tирана и огранокот за Голо Брдо го поздравија говорот на македонски јазик на пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски во Собранието на Република Албанија.

Back to top button
Close
Close