Дописници СветОпштество

МД „Илинден“ – Тирана ги повика Македонците во Албанија да се попишат

Македонското друштво „Илинден” – Тирана, заедно со огранокот за Голо Брдо, ги повика припадниците на македонското малцинство, кои поседуваат државјанство на Република Северна Македонија, да се попишат преку електронската апликација.

Back to top button
Close
Close