BotëBotë.Portal

Mbyllen ambasadat dhe konsullatat izraelite në botë

Nga mëngjesi i sotëm të gjitha ambasadat dhe konsullatat izraelite në botë janë mbyllur, sepse diplomatët dhe atashetë  janë në grevë për shkak të kontestit shumëvjeçar me Ministrinë e Financave rreth shpenzimeve të përfaqësuesve diplomatikë.

Back to top button
Close
Close