0_Maqedoni.Portal0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

Mbrojtja shëndetësore primare bazë kryesore për avancimin e shëndetësisë

 Shëndeti dhe mirëqenia e qytetarëve për Qeverinë e Republikës të Maqedonisë së Veriut janë një ndër prioritetet kryesore. Qytetarë të shëndoshë do të thotë qytetarë më të lumtur, të cilët mund të fitojnë për vete dhe për familjen e tyre dhe aktivisht të marrin pjesë në të gjithë shoqërinë tonë. Sivjet në Buxhet për mbrojtje shëndetësore janë ndarë mjete në vlerë prej 30 miliardë denarë, që është për dy miliardë më shumë krahasuar me vitin 2018, duke krijuar sistem shëndetësor të sigurt dhe të fuqishëm, që do të ofrojë shërbime të përkryera për të gjithë.

Back to top button
Close
Close