KronikëKronikë.PortalShoqëri

Mbrojtja e “Monstrës” do të ngrit padi penale kundër ekspertes Snezhana Nikollovska

Mbrojtja e akuzës në rastin "Monstra" do të ngrit padi penale kundër ekspertes Snezhana Niollovska, për shkak, sipas tyre, falsifikimit të ekspertizës së tokës nga Liqeni i Smillkovës dhe Vrazhiviri.

Back to top button
Close
Close