0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

MBPEU i përgënjeshtron informacionet lidhur me shoenzimet e ministrit Arjanit Hoxha

Gjatë ditës së djeshme, disa media publikuan informacione fyese dhe krejtësisht të pasakta në lidhje me shpenzimet që ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, pretendohet se ka shpenzuar gjatë mandatit të tij. Fuqishëm i demantojmë këto të pavërteta, plasimi të cilave ka qëllim të njollosë dhe dëmtojë reputacionin e ministrit Hoxha dhe të zhvlerësojnë rezultatet e arritura me punën e tij.

Back to top button
Close
Close