0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Mbledhje e Komisionit shtetëror për parandalim të korrupsionit

Komisioni shtetëror për parandalim të korrupsionit sot do ta mbajë mbledhjen e 30-të.

Shkup, 15 maj 2020 (MIA) – Komisioni shtetëror për parandalim të korrupsionit sot do ta mbajë mbledhjen e 30-të.

Në rend dite të mbledhjes janë Propozim-vendimi për konstatimin dhe vënien në përdorim të llogos së Komisionit shtetëror për parandalim të korrupsionit, miratimi i Raportit për realizim të Programit shtetëror 2016-2020 për periudhën janar 2016 – korrik 2019, si dhe veprimi rreth lëndëve konkrete. ab/

Back to top button
Close
Close