0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKD

Mbi një mijë persona të dënuar në Tetovë dhe rrethinë për shkak të shkeljeve rreth patent shoferit

Gjatë 11 muajve të kaluara, përfundimisht me sot në rajonin më të gjerë të Tetovës, SPB Tetovë ka zbuluar dhe sanksionuar 1182 persona, të cilët kanë drejtuar automjete pa patent shoferi. Të gjithëve u janë përgatitur kallëzime adekuate dhe do të ballafaqohen me dënim në para prej 300 eurove në kundërvlerë të denarit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close