BotëBotë.Portal

Mbi një miliard euro investim në bast rreth zgjedhjeve presidenciale në SHBA

Zgjedhjet presidenciale të SHBA-së janë përfitim për bastoret, në të gjithë botën. Rreth një miliard euro janë investuar tashmë për fituesin dhe kjo po intensifikohet para ditës së zgjedhjeve.

Back to top button
Close
Close