BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Mbi 900.000 vaksina në Greqi, janë paraqitur vetëm gjashtë reagime të alergjisë

Sot kemi zbatuar 30,000 vaksinime, ndërsa presim të tejkalojmë 34,000 dhe ndoshta ky do të jetë një rekord ditor që nga fillimi i imunizimit. Nga dhjetori kemi zbatuar 915,000 vaksina, 915,000 bashkëqytetarë tanë janë vaksinuar dhe këtë javë pritet të kalojmë një milion vaksina, tha sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Shëndetësisë të Greqisë Marios Temistokleus në konferencën e sotme të rregullt për shtyp për procesin e imunizimit në vend, njofton korrespondenti i MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close