0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Mbi 9,4 miliard denarë për bujqësinë në vitin 2020

Mbi 9,4 miliard denarë janë planifikuar për vitin 2020  në sektorin e bujqësisë. Mjetet janë projektuar ashtu që  me to duhet të kënaqen nevojat rrjedhëse në këtë sektor, para se gjithash pagesës në kohë  të subvencioneve dhe realizimit të investimeve kapitale  në ekonominë e ujërave dhe mjediset rurale.

Back to top button
Close
Close