0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiTemë

Mbi 418 miliardë denarë ruhen në banka, depozitat po rriten edhe në kohë krize

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut ruajnë 418.644 milionë denarë në bankat në vend. Shumica e depozitave janë për individë, dhe një shumë më e vogël për sektorin korporativ.

Back to top button
Close
Close