0_Sport,PortalFutbollSport.Slajder

Mbi 400 lojtarë kërkojnë kompensim financiar nga FIFA

- Deri më tani, 441 lojtarë kanë aplikuar për kompensim financiar në FIFA, bëri të ditur selia. 89 për qind e aplikimeve janë nga lojtarë të klubeve evropiane, ndërsa 11 për qind janë nga pjesë të tjera të botës.

Cyrih, 15 qershor 2020 (MIA) – Deri më tani, 441 lojtarë kanë aplikuar për kompensim financiar në FIFA, bëri të ditur selia. 89 për qind e aplikimeve janë nga lojtarë të klubeve evropiane, ndërsa 11 për qind janë nga pjesë të tjera të botës.

Futbollistët të cilët tashmë një kohë të gjatë nuk i morën pagat e tyre me probleme financiare, kanë të drejtë të kërkojnë pagesë të vlerave nga fondi i përbashkët special i krijuar nga ana e FIFA-s dhe sindikata e futbollistëve të FIFPRO.

Aplikimet do të pranohen deri në fund të muajit, ndërsa fondi do të punojë deri më 1 korrik. fc/

 

Таг
Back to top button
Close
Close