0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Mbështetje prej 200 milionë eurosh për bujqit, subvencione, përshtatje me agropolitikën e BE-së, premtoi Hoxha

Në katër vitet e ardhshme bujqësinë dhe zhvillimin rural do t'i mbështesim me mbështetje financiare vjetore prej 200 milionë eurosh dhe do të bëjmë pagesë në kohë të subvencioneve sipas parimit 30 për qind të lartësisë së subvencioneve që masat kryesore të paguhen 30 ditë pas miratimit, ndërsa 70 për qind sipas kalendarit të pagesës, paralajmëroi sot ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arianit Hoxha.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close