E përzgjedhurMIA InvestigonPolitikë

Mbështetje dhe lidhje e Ballkanit Perëndimor në rrugën drejt BE-së

Beogradi, Podgorica, Prishtina, Sarajeva, Shkupi, Tirana. Gjashtë kryeqytete të Ballkanit Perëndimor, në zemër të Evropës, por udhëtimi dhe tregtia mes tyre dhe në kryeqytetet e tjera të Evropës zgjat dy herë më shumë sesa mes qyteteve shumë më të largëta. Megjithatë, të qenit i lidhur është thelbësor: për jetën e njerëzve, për bizneset dhe për ekonomitë e rajonit, madje edhe më shumë tani kur duhet të rimëkëmbemi pas pandemisë KOVID-19. Për më tepër, boshllëku i zhvillimit ekonomik midis rajonit dhe BE-së duhet të mbyllet më shpejt, gjë që do të përshpejtojë procesin e integrimit të vendeve në BE.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close