ShoqëriTekste origjinale

Mbështetja nga mësimdhënësit: Ndryshimet në arsimin fillor do të sigurojnë përfitime edhe për komunitetet më të vogla etnike

Ndryshimet që do t'i ndodhin në arsimit fillor në vendin tonë me fillimin e vitit të ardhshëm shkollor janë të mira për të gjithë shoqërinë. Atë që kishim mundësi ta shohim, ndërsa pamë shumë, duke pasur parasysh se i tërë procesi i konceptimit të ndryshimeve zhvillohet në mënyrë transparente dhe me pjesëmarrje të të gjithë palëve të interesuara, bëhet fjalë për ndryshime që i ndjekin standardet globale arsimore dhe duhet të sjellin cilësi tek ne.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close