0_Maqedoni.PortalSektori civilShoqëri

Maturantët e Tetovës, Gostivarit dhe Shkupit e mirëpritën ofertën arsimore të FTUU-së pranë UT-së

Maturantët e shkollave të mesme të qytetit të Tetovës, të Gostivarit dhe kryeqytetit të vendit tonë –Shkupit, janë njohur me ofertën mësimore-shkencore të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit, që kjo njësi akademike e UT-së ofron për vitin 2021/2022.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close