0_Web_Насловна-слајдер0_МИА Истражува.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталДописници СветИнтервју

Матеј Закошњек за МИА: Кризата покажа дека кога работиме заедно, работиме многу добро

Врз основа на согласност на ЕУ и на претставниците на државите од Југоисточна Европа, Регионалниот управен комитет на 6 јули одлучи да го назначи Словенецот Матеј Закоњшек за прв директор, а Македонката Љуба Силјаноска за заменик директор на Постојаниот секретаријат на Транспортната зедница на ЈИЕ (Албанија, Босна и Херцеговина, Северна Македонија, Србија, Косово и Црна Гора).

Back to top button
Close
Close