0_Magazinë.PortalKuriozitete

Mask njeriu i dytë më i pasur në botë

Sipërmarrësi amerikan Ilon Mask ka arritur themeluesin e Majkrosoftit Bill Gejts dhe tani është njeriu i dytë më i pasur në planet. Pasuria e përgjithshme e tij arrin 127.9 miliardë dollarë, sipas një liste të miliarderëve të Bllumberg, të publikuar dje.

Back to top button
Close
Close