0_Magazinë.PortalKuriozitete

Mask më i pasur për 100 miliard dollarë këtë vit

Raportet financiare nga e gjithë bota para disa viteve theksuan hendekun në rritje mes të pasurve dhe të varfërve dhe për pasojat e kësaj për shoqërinë.

Back to top button
Close
Close