0_Maqedoni.PortalShoqëri

MASH: Vazhdimësia në arsimin me modelin tanimë të vendosur është në interes edhe të nxënsëve edhe të mbrojtjes së shëndetit publik

Vazhdimësi e mësimit në gjysmëvjetorin e dytë sipas modelit tanimë të vendosur nga gjysmëvjetori i parë është në interes edhe të nxënësve, edhe të arsimtarëve, edhe të shëndetit publik. Me këtë model, askush nuk lihet anash mësimit, ndërsa u tregua si i arsyeshëm dhe i suksesshëm dhe për këtë shkak nuk duhet të ndryshohet. Besojmë se Unioni i nxënësve të arsimit të mesëm dhe maturantët tjerë do ta respektojnë këtë vendim të Komisionit për sëmundje infektive, të zbatuar nga MASH dhe të gjithë së bashku të kontribuojmë për ruajtjen e shëndetit publik, kumtoi Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close