0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderShoqëri

MASH: Të infektuar nën 1 për qind e nxënësve dhe kuadrit, protokollet janë efikase

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se më pak se një përqind e nxënësve dhe kuadrit në shkolla fillore dhe të mesme janë të infektuar me KOVID-19. Prandaj në bazë të këtyre të dhënave, mund të konkludohet se protokollet janë efektiv në uljen e rreziqeve për përhapjene virusit. Mësimi vazhdon të zhvillohet pa ndërprerë, duke ndjekur tani më dinamikën e caktuar dhe organizimin.

Back to top button
Close
Close