0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

MASH për takimin e Carovskës me përfaqësuesit e ASHAM-it: Reformat janë të domosdoshme nëse dëshirojmë rezultate më të mira

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Byroja për Zhvillimin e Arsimit dhe anëtarët e grupit punues sot i vazhdojnë debatet për reformat e propozuara në arsimin fillor me Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë (ASHAM) në të cilin morën pjesë Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, Zëvendësministri Arafat Shabani si dhe anëtarët të cilët punuan për zhvillimin e konceptit dhe përfaqësues të Byrosë për Zhvillimin e Arsimit.

Back to top button
Close
Close