0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

MASH: Numrat përgënjeshtrojnë edhe një gënjeshtër të VMRO-DPMNE-së, mbi 15.000 nxënës janë paraqitur për dhënien e provimit të maturës

Në Maqedoninë e Veriut ka 16.500 maturantë të cilët e mbarojnë shkollën e mesme katërvjeçare. Prej tyre, madje 15.000 apo rekord mbi 93 për qind, janë paraqitur për dhënien e provimit të maturës shtetërore, që do të thotë interes i madh te maturantët, bëri të ditur Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH). 

Back to top button
Close
Close