0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

MASH: Me sukses përfundoi dita e parë shkollore, me rëndësi që secili fëmijë të ndjek mësim

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se një pjesë më e madhe në shkollat fillore dhe të mesme dita e parë e shkollës kaloi me e sukses, Mësimi me prani fizike në shkollat fillore komunale filloi pothuajse për të gjithë fëmijët nga klasa e parë deri të tretën, ku 98 pëtr qind u ulën në tryezat e shkollës, kurse 2 për qind të fëmijëve tjerë vendosën të vijojnë mësimet në distancë.

Back to top button
Close
Close