0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderShoqëri

Masat restriktive kundër Kovid-19 janë lehtësuar, nuk ka orë policore, festime me numër të pakufizuar të mysafirëve, ndërsa do të organizohen koncerte dhe ahengje

Që nga sot, ora policore është shfuqizuar plotësisht, objektet hotelierike nuk do të kenë asnjë kufizim në orët e punës, dasmat mund të organizohen me më shumë se 100 të ftuar, dhe ngjarjet, koncertet dhe ahengjet në klube lejohen ambiente vetëm në ambient të hapur, me një kapacitet deri në 50 për qind të ndërtesës dhe jo më shumë se 1.000 persona. Këto janë masat e rekomanduara nga Komisioni për Sëmundjet Infektive, dhe dje në një seancë Qeveria i pranoi ato dhe hyri në fuqi nga mesnata e mbrëmjes së sotme.

Back to top button
Close
Close