Evropë

Masa më rigoroze kundër Kovid-19 në Itali

- Masat e reja më rigoroze të Qeverisë italiane për çrrënjosjen e përhapjes së Kovid-19, që dje duhej të votoheshin në Parlament, nuk kaluan sepse në dy votimet nuk kishte kuorum, sepse 40 deputetë nga Partia Demokratike në pushtet dhe Lëvizja pesë yjet janë në karantinë për shkak të virusit korona.

Back to top button
Close
Close