0_Maqedoni.PortalPolitikë

Marrja e shtetësisë me dëshmitarë është e papranueshme, të gjejmë zgjidhje të qëndrueshme, porositi Zaev

Kryeministri Zoran Zaev mbetet me qëndrimin se kërkesa e opozitës shqiptare me tre dëshmitarë t'u jepet shtetësia atyre që akoma kanë problem të regjistrohen në shtet si banorë është e papranueshme. Megjithatë, ai ju bëri thirrje së bashku të hapin debat dhe të gjendet zgjidhje e cila do të jetë e qëndrueshme.

Back to top button
Close
Close