0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Marrëveshje mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë për mbrojtje të informatave të këmbyera të klasifikuara

Qeveria e Maqedonisë së Veriut dhe Greqia kanë nënshkruar Marrëveshje për mbrojtje të ndërsjellë të informatave të këmbyera të klasifikuara. Në emër të dy qeverive, Marrëveshjen në Shkup e kanë nënshkruar drejtorët e organeve kompetente kombëtare të sigurisë për mbrojtje të informatave të klasifikuara – Stojan Sllavevski dhe gjenerali Angelos Hudeludis.

Back to top button
Close
Close