0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Marrëveshje me 48 kompani për mbështetje financiare të investimeve

Tridhjetë e tetë marrëveshje të reja dhe 10 anekse të marrëveshjeve me një cikël të përgjithshëm investimi prej 53.4 milionë euro, nga të cilat 29.4 milionë euro janë investime të planifikuara pasi 38 marrëveshje e reja u nënshkruan me ndërmarrjet javën e kaluar në përputhje me Ligjin për mbështetjen financiare të investimeve, i cili rregullon llojet, shumën, kushtet, mënyrën dhe procedurën për dhënien e mbështetjes financiare të investimeve subjekteve të biznesit që do të investojnë në vend, paralajmëroi sot zëvendëskryeministri për Çështjet Ekonomike Fatmir Bitiqi.

Back to top button
Close
Close