Политички партии

Маркоска: Економијата е стабилна и развојна, јавниот долг е намален за 4,35 проценти

Почитувани, Ефикасните политики на Владата предводена од СДСМ, обезбедуваат македонската економија да биде стабилна, развојна и динамична, да создава услови за економски раст и подобрување на животниот стандард на граѓаните.

Back to top button
Close
Close